Gulvlamper

Gulvlamper er veldig praktiske og funksjonelle. De kan lett justeres etter behov. Atmosfæren i hele leiligheten og på arbeidsplassen avhenger ofte av belysningen. Gulvlamper er ideelle for eksperimenter med plass: belysning kan tyde på at plassen brukes for å hvile eller for å jobbe. En dag kan du sette en sånn lampe for eksempel nær sofaen, en annen dag kan den stå ved vinduet, og den tredje bak spisebordet. Du kan endre utseende av et rom avhengig av din stemning. Gulvlamper er også ideelle når du leser eller når du arbeider på en datamaskin. Lysvinkelen kan lett kontrolleres.

En løsning for interiør med ulike formål og bruk er ei moderne gulvlampe. Stue kan endre sitt utseende takket være god belysning. En meget vanlig løsning her er å sette gulvbelysningen nær din sofa eller stol, som er spesielt praktisk når du elsker rolige kvelder med ei god bok.

LED gulvlampe til stue og ikke bare!

Taklamper er ofte utilstrekkelige når det gjelder spisestuer. LED gulvlampe kan ha en tilleggsfunksjon i forhold til andre typer lamper.

Trenger du ei god og billig gulvlampe og vet ikke hvor du kan finne den? Setter du pris på komfort og moderne design? Her har vi et par modeller som du kan bli interessert i.

Det er ingen produkter i denne seksjonen