Produktfilter Produktfilter

Stumtjenere

Man sier at førsteinntrykket er viktigst. Derfor er din gang en av de mest representative rom i din leilighet. Man kommer inn, ser seg rund og… det som han ser er det som han husker etterpå. Derfor bør din gang være fin og velpleid. Slik kan du gjøre at folk har gode minner fra ditt hus eller din leilighet.

Det kan være ubekvem å måtte åpne et skap hver gang du vil henge jakken eller kåpen. Er det ikke lettere hvis klær som du bruker hver dag er lett tilgjengelige? Er det ikke mer komfortabelt for gjester, når de kan henge sine frakker i stedet for å vente for deg som åpner skapet for dem?

Stumtjenere til entreen - Sjekk tilbudet på emobler.no

Stumtjenere tar ikke mye plass, derfor kan du bruke én, selv når din gang ikke er særlig stor. Det er godt å plassere den ved siden av døra slik at den er lett tilgjengelig for alle som kommer inn eller ut.

Vi har stilige stumtjenere som for eksempel inneholder et speil eller plass til paraplyer. Krommet eller malt stal gjør at din stumtjener ser elegant og rent ut. Det er også mulig å finne stumtjenere av tre og mange andre materialer.

Ikke bare materiale men også formen er ganske viktig. Den nyeste trenden er stumtjenere-tre. De er utformet slik at de ser ut som et tre, som er en kreativ måte å pynte din gang på. Du kan henge kåper på grener og føle deg hjemme i et naturaktig interiør.