Tomannssenger

Det er ingen produkter i denne seksjonen

Når du velger en seng for et barnerom, er det verdt å være oppmerksom på dens funksjonalitet. I dette tilfellet fungerer godt barnesenger med en ekstra madrass i skuffen. Hvis det bor flere personer i et rom, hjelper denne løsningen å spare plass. En slik skuff kan brukes som en beholder for sengetøy eller andre ting etter at man fjerner madrassen.

Tomanns senger (det vil si dobbeltsenger) er en praktisk løsning. Disse modellene er utstyrt med to madrasser som lett kan fjernes og settes inn. Om dagen blir din seng til en komfortabel sofa hvor du kan sitte, og om kvelden blir den til en komfortabel to-nivå seng.

Stort utvalg av Tomanns senger

En seng må være tilpasset til et rom og til barnets behov. Vi har et stort utvalg av senger Tomanns senger: du kan skaffe deg en seng med myke farger eller en seng med fine, fargerike bilder på. For de yngste barna har vi senger for barnerom med en sikkerhetsbarriere. Barrieren er likevel avtakbar som gjør at du kan bli kvitt av den når barnet blir litt eldre. Du behøver ikke å kjøpe en ny seng for ofte.

Vi har også modeller for eldre barn som ikke ser så barnslig ut. Denne løsningen vil være særlig god for ungdommer.

Vi er overbevist om at du finner en seng for barna dine i vår møbelbutikk, som vil tilfredsstille deres behov og estetiske krav. Vi har mange senger for barnerom som er fine, praktiske og har god kvalitet. Vi inviterer deg til å handle online.