Hjørnesofaer

Moderne hjørnesofaer plassert i stua har i dag to viktige funksjoner. Bortsett fra det faktum at de er ekstremt komfortable og praktiske og i stand til å sikre plass for flere mennesker, spiller hjørnesofa en rolle i å dele opp plassen, noe som er spesielt viktig i store stuer og leiligheter av type open space. På grunn av deres størrelse blir komfortable hjørnesofaer ofte valgt som et av hovedmøblene til stua. Hva får dem til å skille seg ut fra andre løsninger?

Det er ingen produkter i denne seksjonen

Omtaler

Ingen data funnet

Nytt innlegg

Moderne hjørnesofaer og komfort mens man hviler

Stua er ofte hjertet av hele huset og spiller en viktig rolle under møter med venner, familiemiddager eller filmkvelder med de nærmeste. En stor, komfortabel hjørnesofa til stua kan være en spesielt praktisk løsning for store familier, men det skal også fungere bra for et par eller singel som er på jakt etter en stor, komfortabel sitteplass. Det er ekstremt enkelt å innrede stua rundt moderne hjørnesofaer – når sofaen bruker opp en så betydelig del av rommet, er det bare en kommode under TV-en, grønne planter, et kaffebord og pynter på veggene som trengs for at rommet skal se komplett ut.

Den største fordelen med hjørnesofaer til stua er uten tvil komforten til avslapning som de garanterer. En så stor sofa betyr at tiden som brukes foran TV-en ikke ender med plagsomme ryggsmerter eller behovet for hele tiden å søke den optimale sittestillingen. Dessuten blir komfortable hjørnesofaer lett endret til en stor gjesteseng som kan tilby soveplass for flere personer.

Komfortable hjørnesofaer – hvilken form skal man velge?

Moderne hjørnesofaer som er tilgjengelige i nettbutikken, er som oftest tilgjengelige i to varianter – i form av bokstaven «L» som garanterer enkel adskillelse av stua, og som skaper et godt sted å slappe av, eller bokstaven «U» med et mye større sitteområde og muligheten for å endre hjørnesofa til en seng som er større enn mange dobbeltsenger.

Moderne hjørnesofaer gir avslapning og komfort på høyeste nivå

Kan du forestille deg en stue uten sofa eller plass der du kan sette deg ned og slappe av etter en lang dag? Hjørnesofa er ofte en populær løsning som tillater deg å spare plass i leiligheten og samtidig tilby komfortable sitteplasser for flere personer. Det er derfor rimelig å velge dem for familie eller folk som ofte mottar gjester. Om nødvendig kan noen av sofaene dekomponeres så du vil få en komfortabel seng. Moderne hjørnesofaer ser ikke bare interessant og estetisk ut, men lar deg også å lage en viss intim atmosfære for avslapning i stuen. Du kan både velge modeller i "L"-form og større modeller i "U"-form. De er komfortable og lar deg å slappe av.

Hjørnesofa i Olso - sjekk vårt Showroom

Alle kunder som er interesserte i å sjekke våre kolleksjoner med hjørnesofaer, oppfordres til å komme til vårt Showroom som ligger ikke langt fra Oslos grenser. På besøket skal du verifisere kvaliteten på hjørnesofaene, og våre ansatte skal gi råd og hjelpe til med å velge den perfekte hjørnesofaen til interiøret ditt.

Vi inviterer til å besøke vårt showroom som ligger 20 kilometer langt fra Oslo, i Vinterbro. Det tar mindre enn 30 minutter å kjøre fra Oslo sentrum på E18-motorveien.

Hjørnesofa online - Tilbud i vår nettbutikk

Hos Emobler.no nettbutikken finner du moderne hjørnesofaer for stue online som både vil være et ideelt sted for å hvile og vil gi interiøret ditt et utmerket design. De ble opprettet for elegante og stilige rom samt understreker eierens smak. Vi tilbyr sofaer i lær og tekstil. Dess solide konstruksjon sikrer en lang levetid. I tillegg er noen hjørnesofaer i vårt sortiment utstyrt med oppbevaringsplass for dyner og puter. Justerbare armlener og bein øker brukerkomforten. Her finner du moderne hjørnesofaer i forskjellige størrelser, slik at du kan velge noen som passer for store og små rom avhengig av dine behov. Våre møbler er preget av ikke bare komfort, men også av interessante former, moderne design og kombinasjon av klassisk produktdesign og innovasjon.

Kjøp en billig hjørnesofa online fra Emobler.no og besøk vårt showroom på Vinterbro nær Oslo.