Sofaer

Det er ingen produkter i denne seksjonen

Elegante og stilige enkeltsofaer

I motsetning til møbelsett med sofa og lenestoler, trenger ikke enkeltsofaer mye plass for å kunne plassere og ordne dem. I mange leiligheter står de mot veggen, foran TV-apparatet, og skaper dermed et behagelig sted å sitte og hvile uten å rote på rommet for mye. Når man velger en sofa til stua, kontoret eller gjesterommet, er det selvfølgelig verdt å ta hensyn til dens dimensjoner – vi tilbyr 2- og 3-seters sofaer, tilpasset små rom i leiligheter, samt store, åpne stuer i eneboliger.

Enkeltsofaene som er tilgjengelige i vårt tilbud, er primært laget for avslapning, men for å øke funksjonaliteten har noen modeller blitt utstyrt med en ekstra sovefunksjon. Takket være en skjult sengetøyskuff har sofaen sin funksjon om dagen uten å ta for mye plass på rommet ditt. Trenger du en ekstra seng for gjester? Ikke noe problem. Den sammenleggbare sofaen gir nok soveplass til to personer, og er et komfortabelt alternativ til en tradisjonell seng.

Sofaens farge tilpasset leiligheten din

Siden det er mange interiørstiler, kan vi ha like mange ideer for utseende av hver sofa som finnes i tilbudet vårt. Vi tilbyr våre kunder et bredt utvalg av materialer, teksturer og fargevarianter for hver enkelt sofa og sofagruppe, slik at du enkelt kan tilpasse sofaen til ditt interiør. Mange moderne enkeltsofamodeller kombinerer to komplementære farger som sammen skaper en interessant helhet og en unik interiørdekorasjon. Til tross for funksjonaliteten og brukervennligheten trenger ikke en sofa i stua å være et enkelt og lite attraktivt tilbehør – sørg for at den blir et sentralt punkt på hele rommet som tiltrekker den positive oppmerksomheten til hver gjest.

Blant modellene som er presentert i tilbudet, er det enkeltsofaer med metall- eller treben, designet i en typisk moderne stil, på den måten passer de til både elegante og mer koselige og varme interiører. I tillegg til dem tilbyr vi et bredt utvalg av sofaer med en stor kiste, i form av en blokk, perfekt for ungdommens rom, minimalistiske og moderne stuer, samt der hvor vi på et stort åpent rom vil bygge en følelse av bedre utfylling av rommet ved hjelp av sofaen.