Sofagrupper

Det er ingen produkter i denne seksjonen

Elegante og fargerike sofagrupper

Sofaene våre er laget av en rekke materialer i moderne, stilige fargevarianter. Det mangfoldige tilbudet gjør det mulig å tilpasse sofagruppens stil til interiøret, både i moderne stuer og de som er innredet i en elegant, retro eller klassisk stil. For etterbehandling av lenestoler og sofaer bruker vi bare slitesterk møbeltrekk, tre og økologisk lær, noe som sikrer langvarig slitestyrke av høy kvalitet og et elegant utseende som ikke forverres med årene.

De indre materialene som brukes i produksjonen av sofaer og lenestoler, er først og fremst fjærer og mykt skum som garanterer komfort og høy holdbarhet til sitteplassen. Takket være ben av tre i noen modeller av møblene våre ser hele settet bra ut i ethvert interiør.

Hvorfor er det verdt å velge 3 + 1 + 1 sofagruppe?

Enkelte modeller av sofagrupper har en sovefunksjon og mulighet for å brette ut sofaen for å skape et komfortabelt, stort soveområde. Det er en perfekt løsning for folk som når de møblerer rom, tenker på muligheten for å overnatte familien eller vennene sine og ønsker å ha en ferdig løsning som ikke tar altfor mye overflødig plass hver dag. Alle sofagrupper med sovefunksjon er utstyrt i en praktisk beholder for dyner og puter, ideell for oppbevaring av et ekstra sett med sengetøy, varme tepper, ekstra dekorative puter og andre små gjenstander som ikke har sin faste plass i leiligheten.

Hvordan tilpasser man dimensjner på sofagrupper til interiøret?

Etter å ha valgt en stil, er det vanskeligste elementet i møblering av interiøret i stua definitivt det å velge sofagruppe i riktig størrelse. Vi tilbyr klassiske møbelsett 3 + 1 + 1 med en komfortabel sofa og to lenestoler, 3 + 2 sett perfekte for større stuer, samt 3 + 2 + 1 sett for maksimalt antall sitteplasser i stua di.

Uansett hvilken type sofagruppe som passer til ditt interiør, er det verdt å måle den tilgjengelige plassen nøye når man gjør valget. Vi tilbyr sofaer med en bredde på 180 til 228 cm, med soveplassen fra 185 til 198 cm i lengde. Det er også verdt å være oppmerksom på dybden på sofaene og lenestolene. Jo større dybde, jo større sitteplass og jo mer komfortabel plass til å sette og legger seg på.