Garderobeskap

Et romslig skap er grunnlaget for hver garderobe. Hvis du har fått nok av krøllete klær og aksessorier som hele tiden forsvinner kan vil hjelpe deg med å få orden på dine ting. Et skap fylt med hyller av den riktige størrelsen vil hjelpe deg å sortere dine ting og aksessorier slik at du enkelt og raskt kan velge ut det du skal ha på deg på jobb eller skole. Skapet er solid, og laget i din favoritt still, og kommer til å være en del av ditt hjem i årevis.

Garderobe eller skap?

En stor garderobe er drømmen til hver kvinne. Dessverre er det ikke alltid vi har nok plass til å lage et slik hjørne for oss selv. Et møbel plassert på soverommet eller ved inngangen kan ofte bli et substitutt for et ekstra rom. Laminerte garderobeskap med skyvedører og innbygd speil bringer liv inn i rommet og gjør det optisk større. Garderobeskapene har nok plass til tykke vinter jakker og gensere, sko samt håndklær, tepper og dynetrekk. Det ergonomiske møbelet plassert i gangen eller et annet sted er en garanti på det at du vil ikke trenge å kjøpe flere oppbevaringsmøbler i fremtiden. Et lurt triks er å velge modellen med ekstra hyller montert litt høyrere hvor du får plass til klær du ikke bruker til hverdagen, vesker, kofferter og barneleker.

Romslig skap perfekt for liten leilighet.

Stort garderobeskap er en god løsning for de som eier en liten leilighet hvor hvert centimeter er verdt gull. I stedet for et separat hjørne for klær kan du plassere det i gangen eller på soverommet. Et møbel tilpasset dine behov, med mange skuffer, hyller og ekstra plass for små aksessorier, vil uten noe problem romme tingene til to personer. Hos oss finner du garderobeskap som kan tilpasses allerede eksisterende interiør eller skap som kan kjøpes med andre møbler fra serien. Tilbudet til nett-butikken eMøbler inkluderer møbler som vil møte forventingene til de kundene som elsker tradisjon og til de som er glad i litt mere moderne design.

Det er ingen produkter i denne seksjonen