Produktfilter Produktfilter

Madrasser

Kvaliteten på søvnen din beror på den plassen der du sover. Ved å utstyre soverommet, legger vi merke til utseendet av rammen, som bør nærme seg ideen vår. På denne måten glemmer vi ofte sengens hovedelement som er en madrass. De bør gi komfort og rolig søvn. De må være også tilstrekkelig harde, for å kunne oppfylle sin avgjørende rolle - madrasser bør være en støtte for menneskets ryggrad og sikre en riktig stilling av kroppen under søvnen. Av denne grunn arbeider ekspertene fortsett med nye løsninger, selv om deres prestasjoner på dette området er veldig gode.

Bekvemme madrasser

Bekvemme madrasser har en hardhet som må passe for vekten av personer som sover på dem. Mann velger hardheten i henhold til individuelle preferanser, og også med hensyn til mulige helseproblemer. Små, magre mennesker bør velge mykere madrasser. Og jo større kroppens vekt er, desto høyre hardheten må være. Stillingen av kroppen din under søvn er også viktig. Velg en elastisk madrass, hvis du ofte sover på siden. Hvis du sover oftere på ryggen eller magen din, bør madrassen være hardere.

Madrassene er laget av ulike materialer som bør observeres siden hvert materiale har forskjellige egenskaper. Madrassene laget av polyuretanskum (PPU) og latex gir hardhet, men fungerer ikke så vel som fjærmadrasser, som synker ved økt belastning. Madrassene finnes i forskjellige størrelser og de kan være enkle eller doble.

Vi tilbyr bekvemme madrasser for komfortabel søvn, samt en praktisk madrassbunn som vil forlenge madrassens tjenestetid og gi deg mer komfort.