Nattbord

De burde være i soverommet. Plassen til et slikt nattbord er nær sengen, eller hvis mulig - så på begge sider. Nattbord gjør soverommet komplett, selv om der står bare en seng og en innebygd garderobe. Et lite stykke møbler kan forandre karakteren av interiøret, samt forbedre funksjonalitet.

Nattbord skal være i harmoni med hele rommet. Best av alt er når de er i harmoni med sengen hvilket danner fin duett eller trio. I vårt tilbud finner du nattbord med enkle former, designet og laget mht geometriske figurer, med skuffer eller hyller. De er laget i forskjellige materialer, for eksempel et trebord med hvite skuffer eller et hvitt nattbord med en tre plate. Vi har forberedt en rekke varianter for deg, slik at soverommet ditt blir som du ønsker.

Tradisjonelle nattbord med skuffer

Det tradisjonelle valget er nattbord med skuffer. De er praktiske og svært funksjonelle. Denne løsningen er flott for et lite soverom, du får ekstra lagringsplass for små ting. Ønsker å spare enda mer plass, heng lampen over sengen. Nattbordet kan ha en, to eller tre skuffer. Det finnes også muligheter med skuff og hylle.

Nattbord til soverom

Nattbord til soverommet med hyller krever å holde ting i orden. Men de har mange fordeler, f.eks. dekorasjon. På hyllen kan du sette et lys, flere bøker, en dekorativ kurv med små gjenstander eller fargede dåser.

Og hva slags nattbord passer soverommet ditt? Med skuffer eller hyller? Hvit eller i tre? På lave eller høye ben?

Det er ingen produkter i denne seksjonen