Kontinentalsenger

Kontinentalsenger er en spesiell type senger. Deres praktiske egenskaper og søvnhygiene er spesielt verdsatt. Det er takket være det unike designet at kontinentalsenger sikrer behagelig og komfortabel søvn. Deres høyde skiller dem fra andre senger. Madrassen er høyere enn i andre typer senger på grunn av litt mer komplisert konstruksjon som innebærer fjærer. Dette er en stor hjelp for eldre fordi denne høyden lar stå opp og legge seg uten anstrengelse. I tillegg sikrer sengens konstruksjon utmerket ventilasjon. Takket være dette oppstår det aldri fuktighet inne i sengen.

Kontinentalseng på nett tilbud

I vårt nettbutikk finner du ulike typer kontinentalsenger avhengig av dine behov: vi har små og store senger, for en og for to personer. Kontinentalsenger 140x120 kan bli tilpasset til alle typer rom, store og små. Kontinentalsenger 160x200 er typiske dobbeltsenger som sikrer komfort og hjelper å slappe av på de høyeste nivået. Kontinentalsenger 180x200 er best for dere som setter pris på god sovn og mye plass, for dere som mener at god sovn er en uadskillelig del av deres liv og som har mye plass i soverommet. Eller omvendt? Vil dere gjøre at deres soverom blir til et sovetempel? Så er det kanskje den største sengen det beste valget.

Det er ingen produkter i denne seksjonen

Kontinentalseng 140x200, 90x200, 160x200, 180x200 og 120x200

Den unike konstruksjonen av kontinentalsenger verdsettes ikke bare på grunn av komforten av å hvile, men også på grunn av den store funksjonaliteten til selve møbelet. I motsetning til standard senger på en ramme gir en kontinentalseng med et oppbevaringsrom, og tilgjengelig i mange størrelser, mulighet til sikker og hygienisk oppbevaring av sengetøy, klær eller ubrukte pynter utenfor synsfeltet. Det er imidlertid den høyeste komforten av søvnen som står i forgrunnen, noe som gjør kontinentalsenger til en av de mest tydelige trender i interiørdesignindustrien. Hvor kommer slik popularitet fra?

Kontinentalseng på nettet – komfortable modeller til gode priser

Komforten til en kontinentalseng er direkte knyttet til dens konstruksjon – en tykk fjærmadrass plassert på en trekasse fylt med påfølgende fjærer skaper en høy og myk struktur som er optimal for søvn, på den konstruksjonen virker til og med en kort hvile som en luksus. Madrassens størrelser tilgjengelige i nettbutikken med kontinentalsenger lar deg tilpasse sengen til ethvert rom – dimensjoner 120x200; 160x200; 140x200; 180x200; 90x200 passer både på et stort soverom, i en liten leilighet og på et koselig barnerom.

Høyden på kontinentalsengene skiller seg tydelig fra andre senger, men den har sine fordeler – å ligge på sengen eller reise seg fra den krever ikke mye krefter og er komfortabelt selv for eldre personer. Den høye, polstrede sengerammen er også et uvanlig element i den moderne soveromsinnredningen.

Kontinentalsenger med oppbevaringsrom – et praktisk tilbehør på hvert soverom

Barnesenger 90x200, klassiske senger 140x200 eller kontinentalsenger med et oppbevaringsrom med dimensjoner på 180x200 som passer til et stort, komfortabelt soverom – i vår butikk med kontinentalsenger online finner du uten noe problem en løsning som passer fullstendig til interiøret og plassen i din bolig. Solide rammer og tykke madrasser garanterer langvarig holdbarhet, og selve fjærene forbedrer ventilasjonen på hele madrassen ved å sikre hygienisk og rolig søvn.