Barbord

Barbord og stoler er en komfortabel og original løsning som er god for kjøkkener, spisestuer eller stuer hjemme. Ikke bare for restauranter. Vi tilbyr barbord som er veldesignerte og derfor perfekt oppfyller sine funksjoner. De egner seg både til lunsjer og møter med venner.

Barbord med stoler er et perfekt møbel for dem som verdsetter original design. Barbord er ikke bare for moderne interiør, til tross for at de kan se sånt ut. De vil også passe for dem som elsker litt mer klassisk design. Alt er bare avhengig av modell og konsepsjon.

Barbord i vårt nettbutikk

Barbord passer godt i små kjøkkener men også i salonger, hvor man liker å ha mye fri plass. Man kan lett erstatte et tradisjonelt spisebord og glede seg over et nytt utseende av sitt salong.

Vårt tilbud er også perfekt for restauranter som verdsetter god design og gunstige priser. Vi kan hjelpe dere skape et perfekt rom for deres gjester.

Det er ingen mer universelt møbel enn barbord: restaurant, kjøkken, salong – til og med hage er et sted hvor barbord kan se fint ut. Originalt og med klasse. I vår butikk kan du finne dem i ulike priser, slik at hver og en kan finne noe som er tilpasset til hans muligheter.

Det er ingen produkter i denne seksjonen