Produktfilter Produktfilter

Spisebord

Spisebord er ofte den viktigste gjenstanden i rommet. Det er vanskelig å frata det, den sentrale rollen på kjøkkenet eller spiserommet – det er ved spisebordet at familien møtes for felles måltider eller sosiale sammentreff.

Et praktisk spisebord

Det er blant annet derfor det er så viktig at spisebordet har de rette egenskapene. Ved valget av et bord burde man se, først og fremst, på hvor holdbart det er, på kvaliteten på materialene det ble laget av, og hvor slitasjedyktig det er. Det er verdt å velge et bord som vil holde i mange år og vil være til nytte for alle familiemedlemmene. Bord tilgengelig i vårt tilbud svarer på alle disse behovene. Stort utvalg av modeller, farger og former gir ikke bare muligheten til å velge et bord som møter de estetiske forventingene av den enkelte brukeren, men gir også muligheten til å velge et spisebord som kommer til å tjene bra alle familiemedlemmene.

Velg din modell!

Alle våre bord kommer i en uttrekkbar og ikke uttrekkbar versjon, og er utført i en minimalistisk stil med tradisjonelle elementer. Bordene er laget av tre, glass eller laminertplate. Bordplatene, avhengig av preferansene, kan enten være runde, rektangulære eller firkantet, noe som gjør at de vil passe inn i hvert interiør. Våre bord kan brukes i interiører med ulik karakter. Vi garanterer at alle vil finne den perfekte modellen for seg selv.