Produktfilter Produktfilter

Spisebord

Spisebord er ofte den viktigste gjenstanden i rommet. Det er vanskelig å frata det, den sentrale rollen på kjøkkenet eller spiserommet – det er ved spisebordet at familien møtes for felles måltider eller sosiale sammentreff.

Et praktisk spisebord er et av de viktigste tilbehørene til leiligheten, uavhengig av om det er plassert på et lite kjøkken eller ei romslig spisestue. Det er spisebordene som er et sentrum av det sosiale livet i hvert hjem, spesielt under familiemøter eller fester med venner. Valg av riktig modell er ikke det enkleste, selv med et stort utvalg av spisebord i nettbutikker. Hva skal man legge merke til?

Et praktisk spisebord

Det er blant annet derfor det er så viktig at spisebordet har de rette egenskapene. Ved valget av et bord burde man se, først og fremst, på hvor holdbart det er, på kvaliteten på materialene det ble laget av, og hvor slitasjedyktig det er. Det er verdt å velge et bord som vil holde i mange år og vil være til nytte for alle familiemedlemmene. Bord tilgengelig i vårt tilbud svarer på alle disse behovene. Stort utvalg av modeller, farger og former gir ikke bare muligheten til å velge et bord som møter de estetiske forventingene av den enkelte brukeren, men gir også muligheten til å velge et spisebord som kommer til å tjene bra alle familiemedlemmene.

Spisebord online - Velg din modell!

Alle våre bord kommer i en uttrekkbar og ikke uttrekkbar versjon, og er utført i en minimalistisk stil med tradisjonelle elementer. Bordene er laget av tre, glass eller laminertplate. Bordplatene, avhengig av preferansene, kan enten være runde, rektangulære eller firkantet, noe som gjør at de vil passe inn i hvert interiør. Våre bord kan brukes i interiører med ulik karakter. Vi garanterer at alle vil finne den perfekte modellen for seg selv.

Spisebordet har mange funksjoner hjemme, fordi i tillegg til bekvemmeligheten av å spise frokost eller middag fungerer det også under fester, forretningsmøter, husarbeid eller til og med som en benkeplate for å sette sammen puslebrikker. Hvor lenge det vil vare, og hvor mange år det vil være en ren hverdagsglede å bruke det, avhenger av dets solide konstruksjon, holdbare materialer og tidløs design. Blant spisebordene som er tilgjengelige på nettet, er det mange modeller av høy kvalitet som fokuserer på moderne og minimalistisk design samt full funksjonalitet på kjøkkenet, også med hensyn til effektiv rengjøring av benkeplaten.

Spisebord på nettbutikk eMobler.no er laget av tre, glass eller er laminert og kan forekomme i hvilken som helst form på benkeplaten, de passer uten noe problem til ethvert kjøkken. Forskjellige materialer som spisebordene er laget av, gir også en sjanse til å tilpasse dem til hver mulig interiørstil – moderne bord med benkeplate av tre og stålben eller glassbord til ei minimalistisk spisestue finner du hos oss i mange varianter.

Spisebord på nettet – praktisk kjøp av møbler innenfor rekkevidde

Hvitt spisebord, benkeplate av tre, stålben, plass til mange stoler, sittebenk inkludert – folk som leter etter det perfekte spisebordet på nettet og i vanlige butikker stiller ofte mange krav som er vanskelige å oppfylle. En velutstyrt nettbutikk blir imidlertid den raskeste metoden for å finne den optimale størrelsen, fargen og avslutningspreg på spisebordet – hos oss kan du uten noe problem tilpasse møblene til innredningen i hele huset.