Spisestoler

Hvem liker ikke å spise, spesielt i et godt selskap og i et rom innredet med smak. Så smaker alt mye bedre! Et godt innredet rom, som er beregnet til å spise, må ha et solid eller solide bord for adekvat antall personer og komfortable spisestoler, slik at våre gjester ikke sniker seg raskt ut men vil gjerne vente på dessert.

Spisestoler og restaurantstoler

Gode spisestoler forener komfort, ergonomi og holdbarhet. De bør være laget av materialer av høy kvalitet, godt hvis det er lær, tre, sterk stål, lett og holdbar aluminium, samt slitebestandige stoffer. Hvis du vil at din kroppsholdning skal være god for din helse, velg spisestoler med formet rygg. Det er viktig at setet er i en sånn høyde at bena er i rett vinkel til bakken når du sitter.

Restaurantstoler bør ha de samme funksjonene. Gjester bruker gjennomsnittlig 1-1,5 timer i restauranter, ofte mye lengre når det er fint, smakfult og ... komfortabelt. Du kan ikke la å misnøye dine gjester med ubehagelige stoler mens din mat er god. Velg stoler med høy rygg, sterk konstruksjon og som er i samsvar med interiørdesign. Restaurantstoler laget av ekte lær eller øko-skinn med treben ser vakker ut i elegante restauranter. Til bar velg plaststoler med uvanlig design, til kafé – noe enkelt og klassisk. Vi har mange ulike design, farger og former!