Tre stoler

De tre stolenes endeløse popularitet i mange år er basert på deres ekstraordinære naturlige skjønnhet kombinert med høy holdbarhet og klassisk design. Tre stoler er unike interiørelementer, spesielt deres ufargede versjoner med tresterker og tremønster. Stolen, som er laget av råvarer med slike eksepsjonelle estetiske egenskaper og gode forhold som gjør møbler solid og holdbar, er en garanti for at interiøret vil skaffe seg en ny kvalitet, og familien vil få et vitnet til flere generasjoners historie.

Tre stoler til spisestue ser bra ut med et trebord. Treet blir stadig mer kombinert med andre materialer. Konstruksjonen av naturlige råvarer kompletteres med seter av tekstil eller lær, og ofte er ryggstøtten dekket med et mykt tøy for økt komfort. Treet er representert i et veldig rikt fargevalg, det kan ikke sies at de bare er brune. Veldig populært er tre stolene til spisestue i en dyp brun orientalsk farge. Men oftest velger mann fortsatt stoler i den klassiske fargen av bøk, eik og furu.

Trestoler med landlige eller klassiske stiler

Trestoler harmonerer godt ikke bare med landlige eller klassiske stiler. De gir et vakkert preg til moderne interiører, og gjør dem varmere med sin naturlige skjønnhet. Designere produserer i økende grad stoler av usedvanlige og "ikke-standard" former. Avrundet eller avlangt ryggstøtte, svingede ben eller farget stoff på setet .... dette er en ny versjon av klassikerne.

Det er ingen produkter i denne seksjonen