Len deg tilbake og slapp av ... slapp av, kos deg og glem hverdagen. Hvilestoler er ditt sted, en kilde som gir deg energi. Det er verdt å ha minst én hvilestol i salongen din. Hvis du har en sånn mulighet, det vil si mye plass og det er fremdeles tomt, er to hvilestoler en god idé.

Vi har et bredt utvalg av design, farger og interessante løsninger. Vi tilbyr modeller for konservative forbrukere som verdsetter velprøvde løsninger, for moderne mennesker som er på jakt etter modernistiske former og for drømmere som går med hodet hos ørnene, som setter pris på komfort, originale former og forskjellige fargekombinasjoner. Bli kjent med tilbudet vårt og se at salongen din er ennå ikke så bekvem som den kan bli!

Moderne og klassisk hvilestoler

Vi tilbyr hvilestoler med fotskammel, laget av lær og høyverdig stål. Du skal sikkert legge merke til gyngestoler, det vil si en retur til fortiden, en reise gjennom rom der varmen kommer fra en peis. Hvis du er interessert i modernistisk enkelhet, se på hvilestolene med en interessant form av sete og rygg, dekket med stoffer i sterke farger. Og hvis du leter etter ekstra plass til å sitte, så vil du kanskje bestemme deg for praktiske puffer?

Moderne, klassisk, alltid koselig og komfortabelt!