Lenestoler

Det er ingen produkter i denne seksjonen

Takket være enkelheten, ensfargete og minimalistiske mønstret prakker de moderne lenestolene ikke på dynamisk interiør, de er stille og reservert. Deres viktigste egenskap er funksjonalitet. Designere konsentrerer seg på komfort, men de glemmer ikke hvor viktig er møbeldesign for en moderne klient. Myke lenestoler tar ulike former, ofte uventede, enn å gi interiøret originalitet og interessant stilistikk. Deres minimalisme viser samtidig en ideell ytelse. Disse moderne møblene er utført med ekstraordinær presisjon.

Moderne myke lenestoler - minimalistisk design

De bekvemme myke lenestolene skal ha en profilert rygg, et mykt sete og være stabil. I vårt tilbud finnes det lenestoler til stue som oppfyller disse kriteriene. I tillegg er de forskjellige i farge og materiale som de er laget av. Læret gir dem eleganse. De kan være quiltede, svart eller brunt. Lenestoler er en quintessence av moderne design, en rekke strukturer, et interessant fargevalg og eksepsjonelle detaljer, for eksempel treben. Møbler er inspirert av geometri og minimalisme, og du ikke dristige fargeløsninger. Unntaket er "ORIGAMI lenestol", som er forskjellig fra de andre modellene. Formen er også inspirert av modernismenes epoke, da det viktigste elementet i møblene er funksjonalitet.

De moderne myke lenestolene er tidløse møbler som har vært og vil være på mote uansett endringer i designverdenen. De ser bra ut mellom møbler med blanke fasader, i lyse og mørke interiører, kombinert med et tre- eller glassbord. De har sin egen unike sjarm, som de "overfør" til stuen, noe som gjør det til et ideelt sted for avslapning.