Hyller

Det er ingen produkter i denne seksjonen

Er du en bokelsker? Liker du å lese? Har du et rikt hjemmebibliotek? Og kanskje har du bare noen få bøker, men du vil også finne et passende sted for dem? Bøker kan være en fantastisk dekorasjon av stuen, soverommet eller barnerommet. Valget av vegghyller og bokhyller bør bestemmes pga rommets størrelse samt rommets utforming.

Bokhyller og vegghyller

Hengende bokhyller er en passende løsning for små rom. De passer perfekt til soverom, hvor vi oftest har liten plass - fordi du må sette en seng og en garderobe. I tillegg til de klassiske hengende bokhyllene i butikken vår er det også spektakulære vegghyller, bestående av flere elementer, som danner interessante modeller, mens de er i svært uttrykksfulle farger. En ideell base for å skape et spektakulært bilde av bøker. Takket være de moderne bokhyllene vil rommet se unikt ut.

Bokhyller krever mer plass, så det er verdt å planlegge sin plassering godt. Husk at for å kombinere hyllen med andre møbler, skal den være i harmoni med dem minst gjennom stil, farge, størrelse, form eller materiale. Det kan stå godt ikke bare mot veggen, men også som et element som deler to rom, for eksempel et rekreasjonsområde og en spisestue med et stort bord. Bokhyller er multifunksjonelle. Hjemmebiblioteket kan dessuten dekoreres med lysestake eller blomsterkrukke, dekorative esker eller kurver for små ting. Hvis du planlegger å lage et lesehjørne, legg en komfortabel lenestol og lampe ved siden av hyllen.