Produktfilter Produktfilter

Kommoder

Kommoder er et av de mest allsidige, romslige og nyttige møblene i hele huset. Prototypene deres dukket opp allerede på 1600-tallet, og siden den tiden, selv om de ikke alltid var så rikt dekorert, utfyller kommoder effektivt innredningen til stuer, soverom, ganger og elegante baderom. Deres funksjonalitet og ubegrensede designmuligheter er ubestridelige – en kommode plassert hvor som helst hjemme skal se rett og slett bra ut.

Kommoder til soverom og stue

Ikke alle vet om at kommoder oppstod i møbelindustrien allerede på 1700-tallet. Denne møbelgjenstanden kom direkte fra salongene i Versailles, hvor Ludvig XIV holdt mange av praktfulle klærne sine. Inntil nå, selv om kommoden har en litt annen funksjon, beundrer den med sin funksjonalitet og design. Etter å ha mistet opprinnelige formen sin, har kommodene ikke mistet deres praktiske egenskaper.

Ikke bare til stuen

Den største fordelen av dette møbelet er allsidighet. En kommode, plassert i korridoren, soverommet eller stuen, gir karakter til interiøret. Rammen, dekorert med tre- eller laminerte brett, bestemmer stilen på rommet. Kommode til stuen er utstyrt med et romslig og komfortabelt rom og utgjør en elegant og praktisk møbelgjenstand... Her legger du de nødvendige tingene eller lagrer favorittskivene dine.

Moderne kommoder med uvanlige aksenter

Begrenset fargeskjema, rene former og bruk av innovative løsninger er det som vi elsker i møbler i stilen art nouveau. Komplettert med LED-belysning, som blir stadig mer populær løsning innen interiørdesign, vil det være en utmerket måte å bringe mangfoldet til et stort rom. Inkludert i tilfelle av møbler! Beriket med uvanlige flerfargede lyspunkter antyder det på en moderne linje. Hvis du drømmer om originale møbler som vil tiltrekke gjestenes oppmerksomhet, besøk nettbutikken vår! Hos oss vil du alltid finne et stort tilbud av romslige moderne kommoder og tradisjonelle tremøbler av laveste pris!

En klassisk kommode kan ta forskjellige former i dag ved å tilby mulighet til å oppbevare småting, kosmetikk eller klær i skap, skuffer eller på åpne hyller. Høye og lave, dekorative og enkle, til stua og soverommet – kommoder som er tilgjengelige i nettbutikken holder seg ikke til et stivt definert konstruksjonsskjema og tilpasser seg dermed plassen der de trengs. Ingen pålegger heller stedet der kommoden skulle stå, og selv om den opprinnelig fungerte som et element av innredningen på elegante soverom, passer kommoden i dag inn i stue, bad, barnerom, kontor, gang og til og med garderobe.
Hvordan skal man velge en kommode til stua eller soverommet? Oppmerksomhet bør først og fremst rettes mot møbelets stil og kapasitet – grunne skuffer blir nok til å oppbevare små gjenstander i stua eller på badet, men kommoden til soverommet eller garderoben skal kreve litt større kapasitet.

Glass, belysning og utsmykning

På minimalistisk innredede rom utgjør kommoden ofte hovedfokus og fungerer som et sted for TV, en frittstående bokhylle eller et perfekt sted for blomster. Produsenter sørger derfor for at uansett stilen som rommet er innredet i, passer kommoden perfekt til stemningen som er skapt der. I vår butikk er det derfor kommoder med glass, LED-belysning, utsmykninger inspirert av jugendstil og endelig også enkle og romslige møbler som matcher minimalister.